Tuin & Park

600 vierkante meter showroom met alles wat u nodig bent in en om uw tuin!

Overtuig uzelf!

Ontdek onze showroom met alles voor in en om uw tuin!

In onze showroom vindt u alle mogelijke machines die u nodig hebt om uw tuin en erf in topstaat te houden. Met onze merken Husqvarna en Honda kunnen we aan elke wens voldoen. Of het nu gaat om het maaien van het gazon, een degelijke kettingzaag, een complete set accugereedschap of een hogedrukreiniger, wij hebben het.

 

 

Altijd een strak gemaaid gazon, zorgeloos en zonder compromis!

Robotmaaiers

Sinds jaar en dag zijn wij gekwalificeerd dealer van Husqvarna Automowers, en sinds enkele jaren ook van de Honda MiiMo. Doordat deze twee merken elkaar feilloos aanvullen kunnen we in elke tuin een passende machine plaatsen, zowel bedraad als met GPS.

Onze experts komen vrijblijvend langs om uw tuin te bekijken en een passend advies te geven. Wij houden rekening met al uw wensen. Tegenwoordig is geen tuin te moeilijk meer voor een robotmaaier!

Wij verzorgen voor u het de installatie van uw robotmaaier. Met onze kabel-legmachine frezen wij de draad probleemloos in uw gazon. Doet u de aanleg liever zelf? Geen probleem, wij leggen u graag uit hoe u dit zelf kunt. Ook het onderhoud en reparaties kunnen wij vanzelfsprekend verzorgen dankzij onze ruime voorraad onderdelen en gecertificeerd personeel.

 

 

Onze merken

Bekijk onze merken en dealerships in één overzicht.

Inruil

Bij ons kunt u uw oude maaier probleemloos inruilen, waardoor u moeiteloos kunt overstappen naar de nieuwste modellen die we in onze uitgebreide showroom aanbieden. Of het nu gaat om een upgrade naar een geavanceerdere gazonmaaier of een ander tuingereedschap, wij zorgen ervoor dat het inruilproces soepel verloopt, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van modernere apparatuur.

Reparatie

In onze eigen werkplaats staan onze deskundige technici klaar om reparaties en onderhoud uit te voeren aan alle merken tuingereedschap. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige revisie, wij zorgen ervoor dat uw gereedschap weer in optimale staat verkeert. Met onze toegewijde service kunt u vertrouwen op langdurige prestaties van uw apparatuur, waardoor u zorgeloos kunt blijven werken in uw tuin.

Occasions

Gebruikte land- en tuinbouw werktuigen

Bekijk de occasions

Contact

Heeft u een vraag?

Neem contact op via onderstaand formulier

Contact Formulier
Mail